La Cambra de Comerç i Industria de Valls ofereix a les empreses de la demarcació l’oportunitat de reunir-se, de manera presencial amb importadors de vi, cava, olis i alimentació gourmet d’Alemanya i Regne Unit. L’esdeveniment tindrà lloc al Restaurant Casa Fèlix de Valls els dies 18 i 19 d’abril. Les places són limitades.

PUBLICITAT

Aquesta acció comercial proporciona a les empreses que busquen clients i distribuïdors l’oportunitat d’obrir mercat d’una manera senzilla i còmode, sense sortir del país. Les empreses interessades tenen temps d’inscriure’s a la missió inversa fins dilluns 20 de febrer. 

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls organitza aquesta missió, amb el suport d’ACCIÓ de la Generalitat, en el marc del Pla d’Acció Internacional 2023(PAI’23) del Consell General de Cambres de Catalunya, i amb el suport de l’Enterprise Europe Network, la Comissió Europeai el Port de Tarragona.La missió té com a objectiu fomentar i promoure l’exportació dels productes i serveis catalans als països internacionals.

PUBLICITAT