Sant Felix 2014 Vilafranca del Penedès Vilafranca del Penedès Sant Fèlix

Avui destaquem que els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa són les quatre colles castelleres que actuaran aquest 2023 per Sant Fèlix. D’aquesta manera la Festa Major repeteix el cartell casteller de l’any passat, i per segon any consecutiu, la Colla Jove Xiquets de Tarragona queda fora de la festa castellera del proper 30 d’agost.

Sant Felix 2014 Vilafranca del Penedès Vilafranca del Penedès Sant Fèlix
PUBLICITAT

La diada d’enguany, patrocinada per Serveis Mèdics Penedès, vol “recuperar l’esperit de les grans diades castelleres que s’havien viscut a la Plaça de la Vila pels Sant Fèlix d’abans de la pandèmia”.

Més endavant es coneixeran més detalls d’aquesta diada i de les actuacions castelleres que es duran a terme en un Sant Fèlix que espera tornar a omplir la Plaça de la Vila de màgia, emoció i gamma extra.

PUBLICITAT