El grup municipal de la CUP ha demanat un cop més a l’equip de govern de Junts i ERC que deixin enrere les discrepàncies i se centrin en atendre les necessitats de la ciutadania i, sobretot, en què es  tractin més temes de ciutat als plens de l’Ajuntament.

PUBLICITAT

La portaveu dels cupaires, Ester Huguet, ha denunciat, en una entrevista al programa 21 de Ràdio Ciutat de Valls, la manca de debat per donar a conèixer els projectes a la ciutadania.

L’endarreriment de la licitació de la gestió del Museu Casteller de Catalunya, el Pla Local de Joventut o el paper dels anticapitalistes en  les eleccions municipals del proper 28 de maig han estat altres qüestions que han aparegut en la conversa.

Podeu recuperar l’entrevista sencera a la regidora de la CUP, Ester Huguet, a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT