Avui destaquem que aquest dijous, a partir de les set de la tarda, la plaça del Blat viurà l’inici de la campanya electoral. Després de l’Arribo de Ses Majestat el Rei i la Reina Carnestoltes, el Bou i la Mulassa de Carnaval, acompanyats de l’Àliga Plomada, arrencaran la cercavila de presentació dels candidats. A cada plaça la comitiva farà una breu aturada per penjar els primers cartells de la campanya. En arribar a la plaça de l’Oli, hi haurà les balladetes de lluïment i el primer míting electoral. Finalment, hi haurà una degustació de botifarra d’ou, el típic caramel vermell i Manxada, gràcies a la col·laboració diferents establiments de la ciutat i la Unió Anelles de la Flama.

PUBLICITAT

Les festes de Carnaval a Valls es complementen amb l’Anada el Desfici, la Rua, el sopar i el ball de disfresses, previstos per dissabte; i la crema del carnestoltes i la baixada de la Geganta Quaresma, que es faran dimecres.

Enguany, aprofitant la celebració d’unes noves eleccions municipals, la temàtica escollida per la comparsa de l’entitat ha estat l’organització d’una votació ben original que enfrontarà el Bou i la Mulassa de Carnaval. La festa comptarà amb tots els ingredients ineludibles d’un procés electoral com l’encartellada, mítings, sondejos, declaracions a la premsa o les picabaralles entre els partidaris d’un candidat i l’altre. El punt àlgid arribarà amb la Rua de Carnaval, on tots els vallencs i vallenques podran votar a una de les dues bèsties dipositant el seu vot a l’urna que desfilarà amb la resta de la comparsa de la UAF.

PUBLICITAT