El Carnaval ha tornat a Valls. Aquest Dijous Gras ha arrencat la campanya electoral entre el Bou i la Mulassa. Acompanyats de l’Àliga Plomada i els reis Carnestoltes, la comitiva ha recorregut els carrers del centre històric enganxant cartells fins arribar a la plaça de l’Oli.

PUBLICITAT

Seguidament, tenien lloc els discursos, les balladetes, degustacions de botifarra d’ou, caramel vermell i manxada; i música per allargar la festa.

Els actes continuaran dissabte. A les dos quarts de dotze del matí, des de la plaça del Blat, hi haurà l’anada al Desfici amb els Gegants de Carnaval i la comitiva reial del Carnestoltes.

Pel que fa a la Rua de Carnaval, sortirà des de la plaça del Blat a les set de la tarda. El protagonisme l’ocuparan el Bou, la Mulassa i una gran urna mòbil que recollirà els vots de tota la ciutadania. La comparsa dels socis i sòcies de l’entitat representarà tot un imaginari de personatges satírics que donaran suport als dos candidats. Com és costum, la Rua de Carnaval serà encapçalada per la comparsa del Moixó Foguer, les verduleres i els traginers amb la farsa dels seus versots. L’acompanyament musical d’enguany anirà a càrrec de la Xaranga Bufacanyes.

En acabar, l’acció es desplaçarà al local social de la UAF amb el sopar de Carnaval, l’escrutini amb el guanyador de les eleccions i ball de disfresses amenitzat per Festa Show Events.

PUBLICITAT