Amb el lema “Posa’t la màscara a totes hores, deixa les penes i l’estrès que el Carnaval Infantil ho posa tot del revés!” el Carnaval Infantil torna aquest divendres amb la Rua que donarà el tret de sortida a la plaça del torrent del Titit a les sis de la tarda. Aquesta serà presidida per Ses Majestats el Rei i la Reina Carnestoltes i amb un recorregut d’uns 45 minuts que finalitzarà a la plaça del Pati.

PUBLICITAT

Des de la regidora de Joventut i Acció Cívica de l’Ajuntament de Valls es convida a tothom a assistir al Carnaval Infantil del qual destaca que enguany es recupera el Concurs de Disfresses que no es va poder fer durant els anys de la Covid-19.

A més, tots els assistents a la rua rebran una mascareta abans de començar a la plaça del torrent del Titit i se’ls demanarà que se la posin amb l’arribada de Ses Majestats.

PUBLICITAT