La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls planifica un nou curs formatiu d’Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, amb certificat de professionalitat nivell 1. L’acció formativa consta de 370 hores en total (290 hores de teoria i 80 hores de pràctica). El dijous 2 de març es realitzarà una sessió informativa, a les 11 del matí a la Cambra de Comerç de Valls per totes i tots aquells que n’estiguin interessats.

PUBLICITAT

Amb aquesta formació, els alumnes aprendran a realitzar operacions auxiliars per la producció i manteniment de plantes en vivers i centres de jardineria; operacions auxiliars bàsiques per la instal·lació i manteniment de jardins, parcs i zones verdes. Aconseguit el títol, els alumnes podran treballar com a peó agrícola, peons d’horticultura i jardineria, peó de vivers o peó de centres de jardineria.

El curs s’iniciarà el dilluns 20 de març i acabarà el dijous 22 de juny. La formació serà de dilluns a dijous, en horari de matí, a les aules formatives de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls. Per a més informació, es pot enviar un correu electrònic a formacio@cambravalls.com o trucant al 977 600 909. La formació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

PUBLICITAT