El passat divendres 17 va tornar el Carnaval Infantil de Valls amb el seu tradicional Concurs de Disfresses que no es va poder fer durant els anys de la Covid-19.

PUBLICITAT

Un dels actes que s’han anat consolidant en la programació de carnaval, enguany ha tingut la màscara com a principal protagonista amb el lema “Posa’t la màscara a totes hores, deixa les penes i l’estrès que el Carnaval Infantil ho posa tot del revés”. Així doncs, des de la plaça del Titit i amb l’arribada de ses majestats el rei i la reina Carnestoltes es va donar el tret de sortida a la rua que va recórrer els diferents carrers acompanyats de música i molta festa.

Les categories premiades han estat dues categories individuals amb 75 euros, i dues de grup d’un mínim de 10 persones i un màxim de 30 amb 150 euros, i que s’han lliurat conjuntament amb l’Associació del Barri Antic tenint en compte l’originalitat de cada una d’elles.

PUBLICITAT