El conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, va visitar la capital de l’Alt Camp el passat divendres 17 de febrer de la mà de la regidora de Política Lingüística de l’Ajuntament de Valls, Teresa Rull. En aquesta van reunir-se en un dinar de treball amb empreses del polígon industrial per recollir les demandes del sector i també va visitar AltCam Automotive, dedicada al disseny i fabricació de tota mena de peces de plàstic per la indústria automobilística.

PUBLICITAT

El conseller assegura que el seu objectiu és posar “en el centre de les polítiques municipals les empreses locals” les quals considera “essencials en el desenvolupament econòmic i en la creació de llocs de treball”.

Per altra banda, la regidora afirma que l’objectiu és “prioritzar els projectes i planificar les actuacions que cal fer” des de l’Ajuntament “a partir de l’escolta activa del sector i la diagnosi de l’estat real del polígon”.

PUBLICITAT