Del 23 de febrer al 15 de març, el Pati de Sant Roc de l’Institut d’Estudis Vallencs serà l’escenari de l’exposició Gabriel Ferrater, llegir tota la vida, que consta de 7 plafons i es presenta com una eina divulgativa i fàcil d’itinerar.

PUBLICITAT

La mostra arriba a Valls, a partir d’una  petició d’Òmnium Alt Camp, sota la producció de la Institució de les Lletres Catalanes i amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Precisament, la presidenta d’Òmnium, Rosa Olivé, destaca l’aposta de les exposicions després que el 22 és l’últim dia per visitar la de Joan Fuster.

La inauguració de l’exposició de Gabriel Ferrater s’inaugurarà aquest dijous, a dos quarts de vuit del vespre, al mateix Pati de Sant Roc de l’IEV, amb una presentació a càrrec de la filòloga Anaïs Gil i una lectura poemes amb Mireia Casañas.

PUBLICITAT