El Grup de Treball de Salut Comunitària de Valls començava aquest dilluns una nova edició del cicle de tallers sobre “La diabetis, una malaltia que pots controlar”. Fins el 29 de març, se celebraran dotze sessions sobre aspectes com l’alimentació, la medicació, la prevenció de les conseqüències, l’activitat física i la gestió emocional.

PUBLICITAT

El projecte s’impulsa, any rere any, com a iniciativa municipal fruit del treball en xarxa dels diferents agents de la ciutat, tenint en compte el gran nombre persones que pateixen diabetis. El regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà, destaca que tallers com aquests ajuden a la millorar la salut col·lectiva de la ciutadania.

Les inscripcions a aquests tallers es poden realitzar al CAP de Valls, el Pius Hospital o bé trucant al telèfon 977636024.

PUBLICITAT