Les Muntanyes de Prades Epic Trail és el nou esdeveniment de trail running que se celebrarà els dies 11 i 12 de novembre i que discurrirà per municipis de l’Alt Camp com Mont-ral i Alcover. Aquest comptarà amb una dotació econòmica en premis total de 28.000 euros.

PUBLICITAT

La representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Carmina Blay, explica que es tracta d’una cursa “de molt alt nivell” i que té la participació d’atletes de casa com Nuria Clapera, subcampiona de l’Europa Trail Running 2022 i Daniel Castillo, campió del món de sub23 Skraces 2022. Per altra banda, també destaca que volen crear un esdeveniment inclusiu.

Des de l’organització esperen que l’esdeveniment tingui un impacte total en el territori de 2.980.906 euros i comptarà amb tres recorreguts, el ‘Muntanyes de Prades’ de 104 quilòmetres, el ‘Puig de Gallicant’, de 60 quilòmetres i ‘l’Ermita de l’Abellera’, de 25 quilòmetres.

PUBLICITAT