Nova sortida de marxa nòrdica organitzada pel Patronat Municipal d’Esports amb la col·laboració de l’empresa Bendhora. S’organitzava el passat dissabte 18 de febrer pels voltants del terme municipal de Nulles. Hi van prendre part una dotzena de participants que van gaudir d’un circuit de 12 quilòmetres planers que van completar en poc més de tres hores.

PUBLICITAT

La sortida va ser pel poble de Nulles en direcció l’Argilaga passant pel centre de la població on van esmorzar. Es va seguir pel camí de Peralta fins el Mirador de Renau amb vistes a la zona de Peralta i Renau. Van passar vora l’ermita de Peralta per finalment tornar al punt d’inici.

La propera sortida es farà el proper dissabte 18 de març des de la Riera de Gaià. El recorregut serà circular passant per diferents camins i senders que porten a llocs tan singulars com la Torre de Sant Simplici, el Mas d’en Cosidor, la Pedrera del Mèdol i el Castell de Santa Margarida. Les inscripcions ja es poden formalitzar a la pàgina web del Patronat Municipal d’Esports.

PUBLICITAT