El Club Bàsquet Valls afronta un partit vital aquest cap de setmana en les seves aspiracions a disputar la Fase d’ascens a la LEB Plata. El conjunt de l’Alt Camp rebrà la visita d’un rival directe en la lluita per la segona plaça, el Martinenc, qui té una victòria menys que els blanc-i-vermells i a qui ja van superar a la primera volta, per 79-92.

PUBLICITAT

Els vallencs hauran de superar aquest partit per arribar amb les opcions intactes al duel de la propera setmana, pràcticament dues finals consecutives pels de Víctor Neila que de guanyar els dos duels podrien situar-se a una única victòria de distància de la segona plaça.

L’entrenador del CB Valls, Víctor Neila, valora l’enfrontament d’aquest cap de setmana. 

El duel corresponent a la jornada número dinou de la Liga EBA entre el CB Valls i el Martinenc es disputarà aquest dissabte a les 18 de la tarda al Pavelló Joana Ballart de Valls.

PUBLICITAT