Aquest dissabte, Daniel Roso, candidat a l’alcaldia per Valents a Valls, assistirà a l’esdeveniment “Fora Okupas” que se celebra a Barcelona i que comptarà amb l’assistència d’Eva Parera, presidenta i cap de llista del partit a la capital catalana.

PUBLICITAT

Roso afirma que “l’okupació no és una alternativa, cal eradicar-la”, declarant que “aquesta pràctica ha esdevingut un costum per part de gent que busca l’ús de llacunes legals en el marc jurídic per potenciar la picaresca, la majoria pretenen únicament eludir el pagament d’un habitatge escudant-se en una suposada situació precària, que normalment és falsa. D’altra banda, l’alcaldable de Valents creu que l’okupació és un aspecte que ha fet que creixin els fets delictius a la capital de l’Alt Camp.

Daniel Roso des de la presidència de Valents Valls pretén crear des de l’ajuntament centres de formació i suport per informar sobre les lleis aplicables en aquests casos, no només als ciutadans, sinó també a tots els organismes que intervenen en el procés de recuperació de l’immoble, així com el seu personal.

PUBLICITAT