El Centre Cultural Municipal acull aquest dissabte, a partir de les vuit del vespre, la representació de l’obra La Trena, amb Cristina Genebat, Clara Segura, Marta Marco i Carlota Olcina en el repartiment.

PUBLICITAT

A partir de la novel·la de Laetitia Colombani, la Trena és un clam a l’esperança i la il·lusió, la història de tres dones que, tot i haver nascut en continents molt dispars, comparteixen un poderós desig de llibertat.

Tres dones que no es coneixen, però les uneix la lluita contra el destí que els havia reservat i la voluntat indestructible de viure amb esperança i il·lusió.

La Trena està integrat en l’abonament d’espectacles d’hivern dels Teatres de Valls. Les entrades es poden adquirir a www.valls.cat i a les taquilles del Teatre Principal en el seu horari habitual.

PUBLICITAT