La UE Valls visita aquest cap de setmana al filial del Prat amb el clar objectiu de defensar el lideratge i allargar la brillant dinàmica de resultats encadenada en les darreres jornades. Després que la competició s’aturés la setmana passada coincidint amb el Carnaval, els vallencs esperen que res no canviï i viatgen al Baix Llobregat per enfrontar-se a un Prat B que no arriba en el millor moment de la temporada.

PUBLICITAT

Els ‘potablava’ estan quallant una bona campanya, ubicats a la zona mitja de la taula, però sumen cinc jornades consecutives sense conèixer la victòria. No els ha ajudat gens el calendari. Els pratencs han visitat al Reddis i al Santfeliuenc en els dos darrers partits, segon i tercer classificat, i reben ara la visita del líder. Tot i això, com a filial que són, és una plantilla marcada per la joventut i sense complexes, que no regalarà res.

En el duel de la primera volta al Vilar els de l’Alt Camp es van imposar per dos gols a zero amb un doblet de Ricky Nogueira. El Valls busca la sisena victòria consecutiva per mantenir-se al capdavant del grup i tenir opcions d’ampliar l’avantatge si punxen els dos immediats perseguidors. Manel Cazorla, tècnic vallenc, parla de la dificultat partit i del rival.

El duel es disputarà aquest dissabte a les 19h al Sagnier i en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT