La Unió Esportiva Valls frena a l’últim minut de partit i suma un empat al Municipal Sagnier. Els vallencs van veure com s’escapaven dos punts al darrer instant que els serveix per continuar com a líder, però amb el Reddis igualat a punts a la classificació.

PUBLICITAT

Així valorava l’empat l’entrenador de la UE Valls, Manel Cazorla.

El Valls va gaudir de les millors ocasions durant el partit tot i que no va poder fer-se amb el control de la pilota. Joel Coch i  Toldrà tindrien bones ocasions durant una primera part marcada per la gran actuació local del porter Pablo Romero, el més destacat dels pratencs.

Quan el partit arribava al tram final és quan va embogir. Xavi Fabra va aprofitar una pilota morta per situar el 0 a 1 al minut 85, un cop moral que podria semblar definitiu. El Valls es va fer fort en defensa fins que al 95, Xavi Mallol aprofitava un còrner per empatar el matx i situar l’1-1 final.

Amb aquest empat, els vallencs encadenen 9 partits sense perdre i trenquen la ratxa de 5 victòries consecutives. Els del Vilar tornen al coliderat després de la golejada per 0 a 3 del Reddis al camp del Sarrià.

PUBLICITAT