La sessió plenària ordinària del mes de febrer d’aquest dilluns té dues mocions en l’ordre del dia. La primera consensuada per tots els grups municipals donarà suport i enviament d’ajuda humanitària pels afectats pel terratrèmol de Turquia i Síria. A més,  el consistori també s’afegirà a la campanya d’emergència del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

PUBLICITAT

L’altra moció presentada per ERC-Compromís per Valls i la CUP busca donar suport a la vaga general convocada pel dia 8 de març en el marc del Dia de la Dona Treballadora.

Al mateix ple, se sotmetrà a votació el conveni a subscriure entre l’Ajuntament de Valls i l’Institut Català del Sòl pel Porta del Pla de Santa Maria i del Pau 13. D’altra banda, es modificarà l’ordenança fiscal número 4 i s’aprovarà el compte de recaptació BASE 2023.

El ple de l’Ajuntament de Valls començarà, a partir de les 17 hores, i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT