La Setmana Santa vallenca comença a escalfar motors. La Sala de Plens de l’Ajuntament acollia divendres la presentació de l’opuscle a càrrec del Pare Joan Font.

PUBLICITAT

Durant l’acte, presidit per l’alcaldessa Dolors Farré, es lliurava el guardó al reconeixement a l’enaltiment de la Setmana Santa atorgat a Salvador Casañas i Àngels Folch i també s’entregaven els premis del 14è Concurs de Dibuix.

L’any passat, la Setmana Santa de la capital de l’Alt Camp recuperava el format habitual després de dos anys de suspensió per la Covid-19. No obstant, el president de l’Agrupació de Confraries i Germandats, Miquel Ugal, reconeix que la participació ha minvat.

Per aquest 2023, l’organització manté tots els actes, excepte el Viacrucis Nocturn de Dimecres Sant. El plat fort torna a ser la Processó del Sant Enterrament, prevista per divendres 7 d’abril.

PUBLICITAT