La Colla Joves Xiquets de Valls ha confeccionat el nou organigrama tècnic i administratiu de cara a la temporada 2023 després que Pere Rico i Montse Solé anunciessin fa quinze dies que deixaven ser les cares visibles.

PUBLICITAT

L’assemblea extraordinària, celebrada divendres a la nit, nomenava per unanimitat a Edu Toda com a nou cap de colla de l’entitat. En les seves primers paraules, Toda es fixa treballar les construccions amb manilles com a principal objectiu.

Pel que fa el nou president dels del carrer d’en Gassó serà Ian Gallart, el qual agafa el compromís de mantenir-se en el càrrec durant les quatre properes temporades perquè la colla pugui treballar canvis profunds en l’aspecte més social.

La Colla Joves convocarà el primer assaig general el proper divendres 10 de març, mentre que el debut a plaça serà dissabte 25 de març a les festes de la Mare de Déu de la Llet de Puigpelat.

PUBLICITAT