Ràdio Ciutat de Valls ja forma part de la Xarxa de Comunicació Local. Aquest mitjà de comunicació, de titularitat municipal, fa un salt endavant en la seva oferta radiofònica. Ho fa, després de celebrar el cinquè aniversari el passat dilluns 13 de febrer coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio.

PUBLICITAT

La ràdio digital vallenca, nascuda l’any 2018 compta amb un ampli ventall de continguts, des de les cròniques d’actualitat, fins a un informatiu diari, i espais d’entrevistes setmanals com “L’Entrevista o el “21”, l’espai dels grups municipals a Ràdio Ciutat de Valls. 

L’emissora, també compta amb ampli seguiment de la temporada castellera amb l’actualitat de les dues colles de la ciutat, retransmissions esportives del CB Valls i la UE Valls i la participació dels col·laboradors i les entitats, que enregistren els seus podcasts de forma periòdica i que la ciutadania pot descobrir a la pàgina web (www.rcvalls.cat

Amb l’entrada a la Xarxa, Ràdio Ciutat de Valls guanya més musculatura amb la voluntat de donar un millor servei, establir aliances amb altres emissores locals i impulsar encara més la participació ciutadana. 

L’any 2022, Ràdio Ciutat de Valls va produir un total de 1.182 continguts i va tenir més de 135.000 i descàrregues d’àudio.

PUBLICITAT