Aquest dijous 2 de març,  a les set de la tarda, el JCA Cinemes de Valls acull la projecció del curt “La mort petita” de Júlia Coldwell que s’emmarca dins de la Mostra de Curtmetratges del Premis VOC que aterren per primera vegada a la capital de l’Alt Camp

PUBLICITAT

En aquest curt, la creadora fa “un relat honest sobre el fet de relacionar-se amb l’últim període d’una vida, mentre es procura sostenir els primers passos d’una altra. Sota aquest lúcid marc, Júlia Coldwell vertebra una delicada i afectuosa mostra sobre la vulnerabilitat a través de les relacions de ser mare i, alhora, també filla.

Versió Original en Català” és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Són uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals realitzats originalment en català, i incentivar la creació de nous continguts.

A més de la sessió presencial, a la plataforma Filmin.cat es poden visionar els curtmetratges Arrelant i Cossos en Moviment.

PUBLICITAT