Valls commemorarà el 8 de març, el Dia Internacional de les Dones, amb tot un seguit d’actes institucionals i activitats per part d’entitats vallenques que aniran entre el 2 i 25 de març. A més, la lectura del manifest institucional el 8 de març anirà a càrrec de la pilot d’aerolínies vallenca, Thais Bussé.

PUBLICITAT

El regidor d’Igualtat de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà, valora positivament que l’ajuntament compta amb el recentment aprovat quart Pla de Polítiques d’Igualtat el qual han tingut present a l’hora de preparar la programació. A la vegada, el regidor afirma que també es centren en la lluita contra la bretxa salarial.

Per altra banda, la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Valls, Laia Castells, també remarca la importància d’implementar mesures feministes no tan sols des de la regidoria d’Igualtat. La programació es pot consultar des de la pàgina web de l’Ajuntament.

PUBLICITAT