Triomf treballat i per la mínima (1-0) de la Unió Esportiva Valls aquest diumenge a El Vilar davant el Santboià. Els vallencs, que van jugar més de vint minuts amb inferioritat numèrica per l’expulsió d’Aitor Serrano, aconseguien anotar l’únic gol del partit quan només s’havien jugat trenta segons de la segons per mitjà de Jordi Aumatell.

PUBLICITAT

Tot i jugar amb un homes menys i el creixement del Santboià en els últims minuts, la defensa blanc-i-vermella va ser un mur i permetia que els tres punts es quedessin a la capital de l’Alt Camp.

Un cop finalitzat el partit, el tècnic, Manel Cazorla, treia molt de mèrit a la victòria aconseguida.

Una jornada més la UE Valls comparteix el liderat amb el Reddis amb 43 punts. Amb la Superlliga gairebé assegurada, la plantilla veu com l’opció de lluitar per ascendir a 3a RFEF comença a prendre cos.

El proper partit dels vallencs serà dissabte, a les sis de la tarda, al camp del Sarrià, dotzè classificat.

PUBLICITAT