Andorra la Vella ha estat l’escenari aquest diumenge de la celebració de la tradicional calçotada per commemorar els més de 55 anys d’agermanament amb Valls.

PUBLICITAT

L’àpat -amb un èxit de participants – comptava amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré i el regidor d’Esports, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Enric Garcia, els quals van ser rebuts pel cònsol major d’Andorra la Vella, David Astrié, i el cònsol menor, Miquel Canturri.

La relació entre Andorra la Vella i Valls va començar a mitjans dels anys 60 amb l’objectiu de promocionar el sector gastronòmic i l’hostaleria de les dues ciutats. Així, de manera rotatòria, un any la parròquia organitza la calçotada i el següent a Valls té lloc l’Escudellada Popular amb la participació de la Confraria d’Escudellaires d’Andorra la Vella.

PUBLICITAT