Pau Tondo i Natàlia Moncunill seran els números 4 i 5, respectivament, en la llista electoral municipal d’Esquerra Republicana a Valls per a les eleccions d’aquest mes de maig. 

PUBLICITAT

Per un costat, Pau Tondo, és advocat des de fa 30 anys i ha treballat en els àmbits civil, penal i mercantil. També, ha estat membre de la junta de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona (ICAT) i del Tribunal d’Arbitratge de Tarragona. A més, és soci i president de l’Associació de Juristes per la República i militant d’Esquerra Republicana de Catalunya. Tondo considera que “no s’ha actuat de manera preventiva en el camp de la seguretat”.

Per altra banda, Natàlia Moncunill és diplomada en turisme i postgrau en direcció i màrketing d’empreses turístiques i ha centrat la seva trajectòria professional en el comerç electrònic en empreses d’àmbit nacional i internacional. A més, també té relació amb el món de l’esport havent estat jugador del Club Bàsquet Valls i el Col·legi Lledó. A més, és sòcia d’Òmnium Cultural i la Unió Anelles de la Flama. Moncunill destaca la importància de l’obertura del Museu Casteller com a dinamitzador turístic de la ciutat.

La cap de llista per Esquerra Republicana i regidora d’Educació i Política Lingüística a l’Ajuntament de Valls, Teresa Rull, assegura que tant Tondo com Moncunill tenen “vocació de servei” que cal per treballar i impulsar polítiques a Valls que “posin a les persones al centre” i així “potenciar els àmbits de la indústria, el comerç i el turisme”.

PUBLICITAT