Amb motiu del Dia Internacional de la Dona de l’any 2018 es va celebrar a Valls una concentració en la qual es va llegir el manifest institucional. Recordem la crònica de Ràdio Ciutat de Valls de fa cinc anys.

PUBLICITAT

La concentració va tenir lloc a la plaça del Blat a les onze del matí, per reivindicar la igualtat entre dones i homes en una jornada de vaga. A l’acte ha assistit l’alcalde de Valls, Albert Batet, entre altres membres del consistori. La regidora d’Igualtat, Núria Gavarró, ha estat l’encarregada de donar el tret de sortida de l’acte. La lectura del manifest institucional l’ha realitzat la periodista i coordinadora de Ràdio Ciutat de Valls, Alba Nebot.

D’altra banda, diversos col·lectius de l’esquerra anticapitalista del Camp de Tarragona s’han unit per organitzar diversos actes el Dia Internacional de la Dona i donar suport a la convocatòria de vaga del 8 de març. La plataforma va preparar una sèrie d’accions que es van repartir pel territori. En el cas de Valls, la jornada va arrencar a les nou del matí a la plaça de Sant Francesc. Es va organitzar una concentració al Pius Hospital, una a la Residència Alt Camp i una més a la plaça del Blat. Per acabar, abans de la gran manifestació a Tarragona, va haver-hi un dinar popular a dos quarts de tres del migdia a la plaça de la Zeta.

PUBLICITAT