La del 2020 va ser una una Diada de Sant Jordi atípica per culpa de la pandèmia de la Covid-19. A Ràdio Ciutat de Valls us oferiem la següent crònica:

PUBLICITAT

Les llibreries i les floristeries estan tancades, però els protagonistes segueixen sent els llibres i les roses. Es per això que des de Valls i molts altres municipis s’ofereixen repartiments a domicili. Tot i que les vendes no arribaran a nivells d’altres diades, els llibreters i les floristeries ens comenten que estan desbordats. Des de la llibreria Tram el Gerard Caballero ens diu que ha rebut més de 300 comandes aquests dies i avui faran un gran esforç per repartir-los a totes les llars per a que ningú es quedi sense el seu llibre. Des de la llibreria Tram ens fan tres recomanacions.

La llibreria Adserà ens ofereix una gran varietat de títols per a tots els gustos. En destaca “Entre l’infern i la glòria” d’Àlex Valls, “L’illa de les dones del mar” de Lisa See, “El primer capità, de Enric Calpena, i “La chica de nieve” de Javier Castilla. I per als infants ens recomana una emocionant història de detectius, que porta per títol “El primer cas de Ulf Nilson i “Un os a contrarellotge de Jolivet i Fromental

Pel que fa a les roses, el Garden Masia Vallense ja fa dies que prepara encàrrecs per repartir-les a les cases. Ofereixen varies opcions com són la rosa sola o rams de roses. El color estrella segueix sent el vermell però també n’hi ha de grogues o blaves.

En definitiva una diada de Sant Jordi que passarà a la història pel seu caràcter atípic i de confinament, però amb llibres i roses que ens faran sentir més a prop.

PUBLICITAT