Recordem la peça informativa que vam emetre el 10 de maig de 2019 coincidint amb l’inici de la campanya de les eleccions municipals.

PUBLICITAT

Comença la campanya electoral de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. La Plaça del Pati ha tornat a ser l’epicentre de la tradicional enganxada de cartells la mitjanit del dijous 9 de maig. Per endavant, quinze dies de campanya amb debats, propostes i promeses i molta publicitat amb una finalitat única: demanar el vot als ciutadans i ciutadanes per aconseguir l’alcaldia.

Als 184 municipis tarragonins s’han presentat un total de 640 candidatures i es triaran 1.676 regidors.  A Valls, les dones alcaldables són majoria respecte als homes. Es tracta de Dolors Farré, de Junts per Valls, Rosa Maria Ibarra del PSC, Ester Huguet de la CUP, Cristina Laiz de ciutadans, i María del Carmen Pujadas de Podem. Majoria clara per sobre de Jordi Cartanyà que encapçala la candidatura d’ERC-Compromís per Valls, i Francesc Caballero al capdavant del PP.

Hores abans de l’enganxada de cartells, els partits polítics vallencs seguien amb els seus actes de campanya. D’una banda, Junts per Valls feia públic el seu manifest d’inici de campanya en un acte a la plaça de l’U d’octubre. El manifest exposava els principals objectius i reptes que la formació es fixa dins del seu model de ciutat de cara a la cita del 26 de maig. D’altra banda, Esquerra Republicana i Compromís per Valls es reunien a la plaça del Pati amb els vallencs i les vallenques que donen suport a la candidatura per a les municipals.

I pel que fa a Ciutadans Valls, ahir a la tarda feia el seu primer acte de campanya a la capital de l’Alt camp. Cristina Laíz, la candidata a l’alcaldia de Valls va presentar la llista de candidats de cara a les municipals. L’acte, que va tenir lloc a Casa Caritat,, va comptar també amb la presencia del diputat per Tarragona al Congrés, Sergio del Campo.

És la primera vegada que la formació taronja presenta llista a la ciutat vallenca i Laíz ens ha dit als microfons de radio ciutat de valls que aspiren a entrar a formar part de l’ajuntament per tal d’aportar noves idees.

PUBLICITAT