La candidata per ERC a les eleccions municipals a Valls, Teresa Rull, ha presentat vuit propostes pel Polígon Industrial de Valls que ha catalogat com a “àrea d’acció prioritària”.

PUBLICITAT

Rull ha exposat propostes relacionades amb la creació d’una Oficina de Gestió Empresarial al mateix polígon per facilitar els tràmits administratius de diversos tipus a les empreses, millora dels accessos de l’A-27, millora dels carrers i senyalització viària, el desplegament sencer de la fibra òptica que actualment tan sols arriba a una part del polígon, millorar i incentivar la recollida i reciclatge dels residus, renovació de l’enllumenat, entre altres. Rull assenyala els tres objectius principals darrere aquestes mesures.

A més, l’alcaldable comenta que després de l’aprovació del conveni d’ampliació del polígon s’ha de treballar per ser competitius i atraure noves empreses que busquen alternatives fora de Barcelona.

PUBLICITAT