Avui destaquem que Pau Tondo i Natàlia Moncunill seran els números 4 i 5, respectivament, en la llista electoral municipal d’Esquerra Republicana a Valls per a les eleccions d’aquest mes de maig. 

PUBLICITAT

Per un costat, Pau Tondo, és advocat des de fa 30 anys i ha treballat en els àmbits civil, penal i mercantil. També, ha estat membre de la junta de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona (ICAT) i del Tribunal d’Arbitratge de Tarragona. A més, és soci i president de l’Associació de Juristes per la República i militant d’Esquerra Republicana de Catalunya. Tondo considera que “no s’ha actuat de manera preventiva en el camp de la seguretat”.

Per altra banda, Natàlia Moncunill és diplomada en turisme i postgrau en direcció i màrketing d’empreses turístiques i ha centrat la seva trajectòria professional en el comerç electrònic en empreses d’àmbit nacional i internacional. A més, també té relació amb el món de l’esport havent estat jugador del Club Bàsquet Valls i el Col·legi Lledó. A més, és sòcia d’Òmnium Cultural i la Unió Anelles de la Flama. Moncunill destaca la importància de l’obertura del Museu Casteller com a dinamitzador turístic de la ciutat.

La cap de llista per Esquerra Republicana i regidora d’Educació i Política Lingüística a l’Ajuntament de Valls, Teresa Rull, assegura que tant Tondo com Moncunill tenen “vocació de servei” que cal per treballar i impulsar polítiques a Valls que “posin a les persones al centre” i així “potenciar els àmbits de la indústria, el comerç i el turisme”.

I per altra banda també l’advocada Fina Méndez s’incorpora al projecte del PSC i formarà part de la llista encapçalada per Rosa Maria Ibarra en en les eleccions municipals del proper 28 de maig.

Els socialistes aposten per un perfil amb ampli coneixement en l’àmbit jurídic dins del Col·legi de l’Advocacia de Tarragona i que pot desenvolupar polítiques en matèria d’igualtat al consistori. Coincidint amb la seva presentació, Méndez ha destacat que els Jutjats de Valls necessiten un espai d’atenció per a les víctimes de violència de gènere.

De la mateixa manera que va succeir amb les presentacions de Maria José Invernon i Ike Romera, el PSC, que actualment treballa en la redacció del programa electoral, no ha volgut fer públic la posició que Méndez ocuparà a la llista.

PUBLICITAT