La Xarxa de Cultura de Valls ha obert un nou període de recepció de les activitats previstes per part dels diferents agents culturals a fi de fer-ne difusió conjunta a través del programa d’actes de la Festa Major de Sant Joan 2023, que tindrà lloc del 16 al 25 de juny. Les previsions d’actes es poden trametre fins el 31 de març per correu electrònic a: cultura@valls.cat, emplenant la fitxa d’activitat que es pot trobar al web de l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT

Així mateix, de cara a la Fira de Santa Úrsula que tindrà lloc del 13 al 22 d’octubre, també poden aportar la informació dels actes previstos fins el divendres 28 de juliol.

Aquesta informació servirà per elaborar l’edició impresa que es bUstia a totes les llars vallenques; la versió digital en format web, els posts i tuits per al Facebook, Instagram i Twitter de les diferents xarxes socials, i l’agenda cultural difosa a través de la pàgina web.

Per la realització d’aquells actes de Sant Joan i Santa Úrsula que requereixin l’ús d’infraestructures i serveis municipals (com policia local, serveis de manteniment o neteja….), caldrà especificar-los per tal que els diferents departaments municipals puguin estudiar la seva viabilitat i, si s ‘escau, poder prestar els serveis adequadament.

PUBLICITAT