El secretari honorífic de la Cambra Comerç, Indústria i Serveis de Valls, Rafael Castells, donarà a conèixer aquest dimarts, a partir de dos quarts de vuit del vespre, a la sala d’actes del Convent del Carme, el contingut de la seva obra autobiogràfica Ho he viscut així. Valls ser-hi, viure-hi i conviure-hi.

PUBLICITAT

En aquest llibre, que ha comptat amb la col·laboració de Núria Ventura, el lector hi trobarà reflectida la presència de Castells en molts diversos àmbits del teixit local, mitjans de comunicació, organització d’esdeveniments o activitats de projecció ciutadana des dels anys 60 fins a l’actualitat. El mateix autor, explica que l’ha empès a fer realitat aquesta publicació.

A Ho he viscut així, Rafael Castells convida a tothom a refrescar fragments de la vida i història, que ell ha ajudat a escriure i a fixar per conèixer més a prop la realitat vallenca i els moments en què s’han marcat punts d’inflexió.

PUBLICITAT