Junts per Catalunya registra 72 esmenes als Pressupostos de la Generalitat de Catalunya relacionades amb el Camp de Tarragona, 25 de les quals referents a la comarca de l’Alt Camp, amb l’objectiu d’augmentar la inversió en la comarca.

PUBLICITAT

La majoria d’aquestes busquen ajudar a petits ajuntament de la comarca amb regularització d’urbanitzacions o la creació d’un pla pilot de la xarxa de carreteres locals i camins per definir entre la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal de l’Alt Camp i ajuntaments.

Pel que fa a les infraestructures, demanen el desdoblament de la carretera C-37 entre Alcover i Valls, la millora del tram en el Pont d’Armentera i Santa Maria de Miralles i l’acondicionament dels vorals per l’ús de maquinària agrícola en la C-51 entre Montferri i Rodonyà.

Altres partides també contemplen construcció i millores en centres educatius de Rodonyà, Vilabella, Bràfim i Puigpelat, la construcció de dues Estacions Depuradores d’Aigues Residuals (EDAR) al Rourell i Bràfim o l’execució de la residència de gent gran al Pla de Santa Maria.

PUBLICITAT