La Societat Coral Aroma Vallenca, l’entitat més antiga de la ciutat, i amb el suport de la Colla Gegantera “La Pessigolla” han anunciat la recuperació de la colla sardanista “Ocells del Bosc”.

PUBLICITAT

La refundació arriba amb la voluntat de reprendre les sardanes, tradició que va tenir l’Aroma Vallenca fa cinquanta anys. Per aquest motiu, la Colla Pessigolla ha posat a disposició sis nens i sis nenes, els quals ja tenen vinculació amb altres elements de l’entitat, perquè accedeixin a fer de dansaires. Ho explica una de les caps visibles, Marina Egea.

Amb aquesta incursió, la Colla Gegantera La Pessigolla dona més visibilitat a l’acord de col·laboració amb la Societat Cultural Aroma Vallenca, signat el setembre de l’any passat; i el qual va significar que les dues entitats comparteixin actualment la seu social al carrer de Sant Antoni, en ple centre històric.

PUBLICITAT