L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard presenta la dotzena edició de la cantata que tindrà lloc diumenge 26 de març a les 12:30h al Centre Cultural Municipal de Valls. El concert aplegarà un cor infantil amb més de cent-cinquanta alumnes del centre d’entre 4 i 7 anys i estaran acompanyats per un petit grup de cambra d’alumnes adolescents.

PUBLICITAT

La cantata que es presenta en aquesta ocasió és l’estrena «d’El llop, l’ànec i el ratolí», de Rosabel Bofarull a partir del conte de Mac Barnett. Aquesta cantata estava prevista d’estrenar just quan va esclatar la pandèmia i se n’ha posposat la seva estrena fins a dia d’avui.

D’aquesta manera, el projecte es manté tal i com es va crear ara fa dotze anys i que s’ha consolidat al llarg dels anys: un procés importantíssim del treball del dia a dia a l’aula, amb les cançons pensades per a nens molt petits, on el joc és constant i la dinàmica de treball és molt àgil, i una posada en escena dalt de l’escenari, aprenent el que significa oferir un concert davant d’un públic sempre entregat.

L’alumnat estarà acompanyat al piano per la professora Rosabel Bofarull, que és també l’autora de les lletres i la música de les cançons que sonaran. La direcció musical anirà a càrrec del professor Pol Berlinches.

PUBLICITAT