Valls celebrarà per cinquena vegada una setmana d’activitats dedicada al col·lectiu LGBTIQ+. Impulsada per Orgull Vallenc, Llumull Audiovisuals i el Casal Popular La Turba, l’edició d’enguany tindrà lloc del 24 de març a l’1 d’abril.

PUBLICITAT

La setmana segueix treballant en diverses línies, i intenta mantenir la diversitat de formats i de propostes i representar totes les realitats del col·lectiu LGBTIQ+. El tret de sortida el donarà la projecció als JCA Cinemes de Valls de la pel·lícula “La amiga de mi amiga” que es podrà veure durant tota la setmana.

Al llarg dels nou dies hi haurà xerrades, presentacions de llibres, concerts i, fins i tot, una tarda de jocs de taula relacionada amb la tècnica. Un dels membres d’Orgull Vallenc, Jordi Robert, destaca la consolidació de la Setmana LGBTIQ+ i avança que tenen previstes més activitats de cara aquest 2023.

En aquesta edició de la Setmana LGBTIQ+ hi ha col·laborat la Xarxa de Cultura, la Comunalitat de Valls, Punt d’Accés, JCA Cinemes Valls,  l’Antena del Coneixement de la URV, la llibreria Roca, la Diputació de Tarragona, els bars de Vilaniu i la floristeria Heura Musa.

PUBLICITAT