UE Valls i Reddis mantenen ferm el pols al capdavant del grup 3 de Primera Catalana. Ambdós conjunts arriben igualats una jornada més després de no fallar en els últims duels a casa. Han anat calcant resultats al llarg de les darreres jornades, deixant-se només algun empat puntual a domicili. I això és precisament el que els tocarà evitar aquest cap de setmana, sabent que aquestes petites ensopegades poden acabar decidint la primera plaça.

PUBLICITAT

La UE Valls afronta un partit trampa davant el Sarrià, equip de la zona mitjana-baixa de la taula. Els de l’Alt Camp visiten un feu complicat i de dimensions força reduïdes que els exigirà tenir sempre al màxim el nivell de concentració. Manel Cazorla, tècnic vallenc, en parla.

Els barcelonins arriben de caure en els dos darrers partits davant el segon i el tercer classificats, mentre que el Valls ho fa de superar l’exigent visita del Santboià al Vilar. L’equip tindrà la sensible baixa d’Aitor Serrano, per sanció. El partit es disputarà aquest dissabte a les 18h al camp de futbol Club Meiland. El triomf seria clau per posar pressió a un Reddis que té una sortida delicada al camp de l’Atlètic Sant Just.

PUBLICITAT