Després dels dos últims anys de restriccions, aquest cap de setmana el Grup del Teatre Principal s’ha reunit per celebrar la seva primera festa anyal.

PUBLICITAT

Abans de la pandèmia, l’entitat vallenca cada any celebrava el final de temporada amb un sopar, però aquesta vegada han volgut fer una festa més lluïda, a la mida de tots els socis.

Dissabte a la tarda, una gimcana per totes les edats va donar el tret de sortida a les activitats. Un seguit de proves i preguntes que van haver de resoldre els integrants dels diferents grups participants, pels carrers i places de Valls emblemàtics pel grup. Al vespre, a la Masia del Pla, van celebrar el sopar de gala, l’acte central de la festa.

El diumenge es va realitzar un matí de GTP-Jocs gegants, ambientats ens els projectes principals del grup de Teatre.

Aquesta festa posa el punt i final de la temporada 2022, tot i que el grup ja ha començat a treballar en els propers projectes que té entre mans. Per una banda, ja es preparen les Bambolines Escolars que s’ofereixen als centres educatius de Valls per tal de descobrir els racons del Teatre Principal. Paral·lelament, estan treballant en l’Scape Room que ocuparà el Teatre Principal els dies 14, 15 i 16 d’abril.

De la mateixa manera, la comissió de Ball de Vells ja escalfa motors per aquest Sant Joan.

PUBLICITAT