Estocada gairebé definitiva pel CB Valls després de caure contra el Barça B en el partit ajornat de la jornada 20. Els vallencs no van aguantar el ritme imposat pels blaugranes a la part inicial de partit i van anar a remolc durant tota la segona part. 

PUBLICITAT

El Barça B va anotar amb contundència i va aconseguir una renda suficient per dominar el partit amb tranquil·litat i amb efectivitat. Kasparas Jakucionis i Daniel Iruela van liderar l’equip amb 17 de valoració. Per part del Valls, la gran actuació d’Adrià Trouvé amb 19 punts i 7 rebots i la de Sergi Domènech amb 10 punts i 9 rebots no va ser suficient per aconseguir una victòria que era vital per continuar amb opcions de lluitar per la Fase d’Ascens. 

Així valorava la derrota l’entrenador del CB Valls, Víctor Neila. 

El Valls es queda virtualment fora de les places de Play-off, només un miracle classificaria als vallencs que hauran de guanyar tot el que tenen per davant i esperar que el Barça B no aconsegueixi una victòria en els 5 partits restants. 

PUBLICITAT