L’Ajuntament de Valls, amb el suport d’associacions de veïns de la ciutat, ha expressat aquest dijous el seu malestar per la falta d’informació del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana en relació als estudis per a la definició de traçats del Corredor del Mediterrani per al transport ferroviari de mercaderies a l’àrea del Camp de Tarragona.

PUBLICITAT

En una roda de premsa, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré,  acompanyada dels presidents dels barris que resultarien afectats, ha destacat que el Ministeri encara no ha informat oficialment al consistori dels corredors de traçat que s’estan estudiant i ha reclamat transparència en tot el procés.

A més, Farré ha advertit de les afectacions i molèsties que tindria per la qualitat de vida el pas massiu de trens de mercaderies per l’actual línia ferroviària

El consistori ha alertat que aquestes alternatives poden afectar un total de 9 barris i 2 centres educatius. En els propers dies, es mirarà de trobar un acord per unanimitat amb tots els grups polítics per portar al ple municipal una moció per debatre la qüestió.

PUBLICITAT