L’església de Sant Francesc ha estat l’escenari aquest dimecres, per primera vegada després de la primera fase de restauració, de l’actuació de la Jove Capella Reial de Catalunya, que ha interpretat “Lagrime d’amante al sepolcro dell” amata, sota la direcció de Lluís Villamajó, en el marc del cicle Nits de Clàssics que s’organitza des dels Amics de la Música de Valls i les Joventuts Musicals de l’Alt Camp.

PUBLICITAT

Per l’entitat vallenca, a més de valorar positivament el concert, destaquen la importància de recuperar un equipament que ha estat en desús molts anys. Ho explica, Rosó Secall, una de les components de la junta directiva.

Després d’aquest concert, el qual arriba després que s’hagin enllestit les obres de rehabilitació de la primera fase del temple, s’espera que a principis de 2024 pugui començar la segona fase amb l’objectiu que el Centre Històric de Valls pugui recuperar un edifici per utilitzar-lo per activitats culturals.

PUBLICITAT