El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha enviat aquest divendres un missatge tranquil·litzador a l’Ajuntament de Valls després que ahir juntament amb les associacions veïnals alertessin, en una roda de premsa, que el futur recorregut dels trens de mercaderies del Corredor del Mediterrani poguessin travessar la ciutat.

PUBLICITAT

En aquest aspecte, des del consistori lamentaven que el Ministeri no se’ls informés del projecte. Avui, però, el secretari general  d’Estat d’Infraestructures, Xavier Flores, s’ha posat a disposició de l’alcaldessa per a qualsevol informació i ha aclarit que en cap cas es contempla que aquests trens passin per Valls.

Flores ha avançat que a l’estiu tindran definida una alternativa al projecte de mercaderies i ha remarcat que amb l’estudi formatiu del ramal ferroviari de Picamoixons permetrà una millor connectivitat entre Valls, Reus i Tarragona pel que FA el transport de viatges de Rodalies.

PUBLICITAT