Després d’encaixar la tercera derrota de la temporada en deu minuts fatídics a Sarrià i perdre el lideratge del grup, la UE Valls torna al Vilar aquest cap de setmana per rebre al filial de l’Europa. Els de l’Alt Camp saben que no poden permetre’s més ensopegades si volen mantenir la lluita per la primera plaça amb el Reddis, que suma ara tres punts més.

PUBLICITAT

No serà una jornada senzilla per cap dels dos conjunts. El fet de jugar a casa els suposa sempre un gran avantatge, però els rivals són de la zona alta. Els reusencs reben al Can Vidalet, quart, en una gran dinàmica i recordant que ja van superar als del Baix Camp en la primera volta. Mentre que l’Europa B és sisè i arriba de golejar al Santfeliuenc, el tercer classificat. Els vallencs saben que hauran de recuperar la seva millor versió a casa per tornar al camí del triomf. Manel Cazorla, tècnic vallenc, parla del rival i del partit.

En el cara a cara de la primera volta la UE Valls va imposar-se per 1 a 3 al Nou Sardenya. El duel al Vilar es jugarà aquest diumenge a partir de les 16:30h de la tarda i en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT