La Colla Vella dels Xiquets de Valls arrencava temporada aquest diumenge a la festa major d’hivern de l’EMD de Picamoixons amb diversos castells de 7.

PUBLICITAT

Els del Portal Nou aprofitaven la primera diada del 2023 per rodar els troncs i la canalla. Així doncs, completaven el 3de7, el 4de7 amb el pilar, el 5de7, el 4de7 i el 3de7 amb el pilar. S’acomiadaven amb un pilar de 5 i sis pilars de 4.

La sortida a Picamoixons era l’última d’Albert Martínez i Albert Pedret com a cap de colla i president respectivament abans que el proper dissabte 25 març, coincidint amb una assemblea extraordinària, Manel Urbano i Xavi Pons agafin el relleu.

Pel que fa al proper compromís a les places dels de la camisa rosada tindrà lloc dissabte 1 d’abril, a dos quarts de sis de la tarda, a la diada d’inici de temporada dels Castellers d’Altafulla.

PUBLICITAT