La Unió Esportiva Valls ha finalitzat la jornada 21 del grup 3 de 1a Catalana mantenint-se tres punts per sota del CF Reddis després de derrotar, a casa, el filial de l’Europa per 2 gols a 1.

PUBLICITAT

En un matx d’allò més treballat, els vallencs s’avançaven al marcador en el minut 11 de la primera part gràcies a un gol d’Aitor Serrano, el qual tornava a jugar després de complir un partit de sanció.

A la segona part, l’Europa B es mostrava més sòlid i tenint la possessió de la pilota, fet que permetia que empatessin al minut 83. Arran del gol, els visitants creixien i, fins i tot, haguessin pogut fer l’1 a 2. Tot i això, quan més malament ho estaven passant els vallencs, Bati sortia amb un xut potent des de fora de l’àrea, el qual entrava per l’escaire, per anotar el 2 a 1 definitiu.

Al final del partit, el tècnic, Manel Cazorla, treia mèrit dels tres punts aconseguits davant d’un rival complicat.

El proper compromís de la UE Valls serà dissabte, a un quart de set de la tarda, al camp de l’Atlètic Sant Just, vuitè classificat.

PUBLICITAT