La regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament i l’Associació de Restauradors impulsen la cinquena edició de la Favatada de Valls, que se celebrarà  el proper dissabte 1 d’abril a la plaça del Pati. Amb el lema «De l’hort al plat», els restaurants de la capital de l’Alt Camp compartiran protagonisme amb els agricultors amb l’objectiu de posar en valor aquest típic llegum, les seves propietats i la varietat de plats i receptes que giren al seu voltant.

PUBLICITAT

Des d’aquest dilluns es poden adquirir a l’Oficina Municipal d’Informació i Turisme els tiquets per a la favatada popular.

D’altra banda, entre el 20 de març i el 9 d’abril, la cuina de les faves ja serà la protagonista de les cartes dels restaurants de Valls. Enguany se sumen a la mostra 13 establiments de restauració que incorporaran la cuina de les faves als seus menús de la nova temporada, amb una gran varietat de receptes que aniran de les propostes més tradicionals fins a les més atrevides.

PUBLICITAT