En ple segon trimestre, el mes de març és un moment que està ple d’activitats concertístiques, tant per tancar el trimestre com per mostrar diferents activitats musicals que es porten a terme dia a dia a l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard. Així, per aquests dies es poden trobar recitals de les diferents aules de piano, viola, flauta o violoncel, tant a l’escola com al Convent del Carme, així com recitals de les agrupacions estables dels grups de teclats o del conjunt instrumental d’adults.

PUBLICITAT

L’escola és present a les activitats protocol·làries on se la requereix, com a l’entrega dels premis Dolors Vives, amb un quartet de violes, o a l’acte de reconeixement als docents recentment jubilats, amb un trio de flautes travesseres.

Paral·lelament, les aules de cor, de percussió i d’orffestra han preparat diferents recitals com a mostra de la quotidianitat a les aules, amb algunes de les peces que han treballat les últimes setmanes i que serveixen per donar sentit al treball diari a l’aula i obtenir un petit reconeixement a l’esforç davant d’un públic. Els recitals que s’han preparat s’oferiran a la sala d’actes de l’Eugeni d’Ors, al parc Barrau i al pati de Sant Roc

Finalment, els grups estables de teclats també obren les portes a les famílies per tal de fer una classe oberta i mostrar les peces que han preparat darrerament, abans de renovar el repertori i encarar el tercer trimestre i els nous objectius musicals, que es podran veure ja a mitjans de juny.

Tots els concerts estan detallats al web de l’escola però cal recordar-ne tres: divendres 24 de març a les 19:30h al Convent del Carme, audició de l’aula de flauta travessera; dilluns 27 de març a les 18:30h a l’Eugeni d’Ors, audició del grup de vent bàsic i el grup d’Orffestra; i dijous 30 de març a les 19:30h al Pati de Sant Roc, audició de l’aula de viola. Entremig de tots aquests concerts, l’estrena d’una nova cantata el diumenge 26 de març ales 12:30h al Centre Cultural Municipal de Valls amb els més petits de l’escola.

PUBLICITAT