Francesc Blasco, Candela Jové i Marc Moncunill ocuparan les posicions 6, 7 i 8 respectivament de la llista cremallera d’Esquerra Republicana de Catalunya per a les eleccions municipals del proper 28 de maig.

PUBLICITAT

L’alcaldable republicana, Teresa Rull, ha destacat que són tres persones ben arrelades a la ciutat i coneixedores de les necessitats que té en els àmbits que totes tres dominen: esports, urbanisme i cultura”.

Tots tres se sumen a la candidatura de Rull després d’haver presentat a Joan París de número 2, Dèbora Fernández de 3, Pau Tondo de 4 i Natàlia Moncunill de 5.

En aquestes eleccions municipals, ERC treballa en quatre eixos principals: transformació verda, democràtica, feminista i socioeconòmica, que han de permetre transformar la ciutat de Valls partint de polítiques d’esquerres i republicanes, adreçades a tota la ciutadania, independentment del seu origen, nivell socioeconòmic i gènere.

PUBLICITAT